PDK-specialist 

 Uw Porsche versnellingsbak en tussenbak revisie specialist in Ede   -   Tel : +31318500044  Mob. / WhatsApp : +31653447667
 

Over PDK Specialist

 

Helaas zijn er in Nederland weinig tot geen bedrijven die zich wagen aan de befaamde PDK-transmissies van Porsche. Gelukkig hebben wij bij Porsche Versnellingsbak Revisie de juiste oplossingen. Naast dat wij al meer dan 20 jaar revisies en reparaties uitvoeren van alle denkbare versnellingsbakken, zijn wij ons jaren geleden ook gaan specialiseren in PORSCHE.
U bent dus bij ons aan het juiste adres als het gaat om PDK of andere Porsche transmissies, wij hebben voor vrijwel alle problemen de juiste oplossing. Het begint natuurlijk met een eerste diagnose waarbij gekeken wordt naar de exacte problemen.
Vervolgens overleggen wij met u over de uit te voeren werkzaamheden met de daarbij behorende kosten. Wij werken alleen met originele Porsche onderdelen zodat u weer met een goed gevoel de weg op kunt.
Ons team bestaat uit monteurs die, na jarenlange ervaring in transmissies, altijd klaar staan om een stapje extra te zetten. Dit betekent dat wij streven naar kwaliteit in het hoogst mogelijke segment.

Wij werken voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en hebben al klanten uit Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noord-Ierland.

 

Controle van de transmissieconditie

 

Heeft u klachten of is het tijd voor een grondige inspectie van uw versnellingsbak, dan kunt u bij de PDK Specialist een conditiecheck laten uitvoeren op uw versnellingsbak, ongeacht of deze een PDK - Tiptronic - handgeschakelde versnellingsbak heeft.
We kijken naar alle belangrijke factoren die te maken hebben met het onderhoud of de aanwezige problemen en geven u een open en eerlijk advies, dat altijd vrijblijvend is.
Mocht u een Porsche met PDK willen aanschaffen maar twijfelt u over de versnellingsbak dan staan wij ook voor u klaar om te kijken of er mankementen zijn aan de versnellingsbak.

 


ANDERE TYPES PORSCHE-TRANSMISSIES

Ook voor alle andere soorten transmissies in uw Porsche bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu gaat om een handgeschakelde versnellingsbak of een traploze automaat (Tiptronic), als PDK specialist hebben wij alle kennis in huis om u te helpen met de bestaande problemen.
 
E-mailen
Bellen
Info